woensdag 26 september 2012

Gymnasium serieus?


Veel mensen denken dat de mensen op het atheneum en gymnasium heel serieus zijn (Jazeker, wij staan natuurlijk echt elke dag voor ons plezier om kwart over zes 's ochtends op om naar school te gaan) maar bij ons maak je bij dat punt een grote vergissing:Onze klas is 9gag verslaafd, we maken met zijn allen vaak domme opmerkingen, zijn altijd aan het lachen en maken de meest flauwe grappen. Even voor de niet bekende, 9GAG is een site waar veel grappige plaatjes, opmerkingen of beleveinissen staan die vooral grappig zijn voor scholieren en studenten.
De bekendste uitdrukkingen zijn 'YOLO' (you only live once), 'Watch out we got a badass over here', 'true story', en obama face ( not bad!).


Als de docent vraagt waarom iemand zijn huiswerk niet af heeft wordt er heel hard YOLO! door de klas geroepen, en wanneer een leraar vraagt waar het kubisme vandaan komt, wordt er doodleuk 'kubus' geantwoord. Als iemand op de vraag waarom het huiswerk niet gemaakt is: 'geen idee' zegt, hoor je heel hard: 'badass!'roepen.
Bij Latijn serieus werken? We geiten over alles wat we maar zien of horen :-)Maar weet je wat het mooie is van onze klas? Terwijl we met kruidnootjes lopen te geinen, nemen we het voor elkaar op, en terwijl je bij andere klassen uitgelachen wordt, kun je bij ons jezelf zijn: iedereen weet al van elkaar dat we rare gewoontes of vreemde trekjes hebben. Maar zelfs mensen die zich aangetrokken voelen tot prullenbakken of wc-brillen, horen er helemaal bij en dat maakt het verschil!

Roos


O ja, hebben jullie trouwens wel een geprobeerd om iets te schrijven in de aula terwijl er gillende bruggers om je heen rennen en stukken boterham om je heen vliegen? Het is nog vrij lastig! ;-)

12 opmerkingen:

 1. Superleuk geschreven!
  Klinkt als een hele leuke klas,
  en het vooroordeel over die niveaus is inderdaad onzin hoor haha!
  Ik had ook altijd een superleuke en spontane klas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ik had die opmerking over die kubus nooit moeten maken, nu kan iedereen op het internet lezen hoe 'slim' ik ben :P

  Leuk dat je dit gepost hebt, ik zei toch dat het een grappig stuk was ;) (vooral het YOLO stuk)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga jou eens ernstig en HULKS toespreken meisje !
  Je blijft toch wel een GLOEIENDE GLOEIENDE Ne(an)der(taler)lander?
  Al dat gloeiende gloeiende Engels.
  Een Hulk houd zo iets niet meer bij hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je schrijf zoals je praat :-) In sprinttempo en vol grappen en grollen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ROOS!!!!
  Ik kwam kijken naar ontroerende foto,s van de bruiloft. En nu, ja nu? Heb ik in m,n broek gep.... van het lachen. Zo herkenbaar, jouw klas kon mijn klas van 40 jaar terug zijn.
  Wat fijn dat jullie elkaar zo respecteren! HULDE!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gek is dat he, hoe een klas kan verschillen van de ander. Dat zie ik bij mijn meiden ook. Heerlijk, ik herken er ook veel van uit de tijd dat ik zelf naar school ging. Was een hele fijne tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. http://files.sharenator.com/misc_true_story_l_i_got_it_on_9gag-s2344x2222-295170-535.png

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke klas zit jij zeg.Gefeliciteerd daarmee(glimlach)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om weer eens wat woorden te lezen die "in" zijn dan blijf ik ook een beetje bij.. Leuk als je zo'n klas heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Da's echt heel erg waar. Ik heb vwo gedaan en mensen dachten ook altijd dat wij super serieus met school bezig waren en dat we het leuk vonden om huiswerk te maken enzo, haha.

  BeantwoordenVerwijderen