zondag 13 januari 2013

Nailart tutorial: French Manicure

French Manicure is een van de makkelijkste nailart patronen om je nagels er netjes en verzorgd uit te laten zien. Het past bij elke kleur kleding, je kan er makkelijk mee variëren, en het is perfect voor een belangrijke gelegendheid, een solicitatiegesprek of een verjaardag. Ook kun je met deze nailart je afgekloven nagels verbergen nagels langer laten lijken!In een paar simpele stappen laat ik jullie zien hoe je je nagels op en top, helemaal French manicure maakt!

(En het is eindelijk gelukt om zo'n button erin te zetten! ò)

Wat heb je nodig?
- Een Basecoat
- een witte nagellak (het liefst met een dun kwastje)
- een topcoat (doorzichtige nagellak met evt. glitter erin)


Hoe doe je het?
1. Lak je nagels eerst met een basecoat en laat het ongeveer twee minuten drogen. Als je geen basecoat hebt is het geen probleem, de basecoat is een extra verzorging voor je nagels en het zorgt ervoor dat de nagellak langer blijft zitten.


2. pak de witte nagellak erbij. Trek met het kwastje een dunne lijn net onder het gedeelte waar het witte stukje van je nagel eindigt, en 'kleur' het gedeelte in. Heb je geen vaste hand? Je kan je nagel ook afplakken met een plakbandje: zo kun je er gewoon over heen lakken en krijg je toch een strak lijntje.
3. Lak je nagels tenslotte met de topcoat voor een extra lang plezier van je nagels.
Et voila! Je nagels zijn klaar :)


4 opmerkingen: