donderdag 1 november 2012

Bloggen en school

Tatatataaaaa......

1000 Pageviews!

Heel even een klein feestje bij mij thuis: na 43 dagen van het bestaan van mijn blog heb ik 1000 pageviews! Ook al is het niet superveel, toch vind ik het superleuk dat al veel mensen mijn blog bekijken en dat al acht mensen het de moeite vinden mij te volgen. :)
Helaas moet ik veel tijd aan school besteden, en hou ik niet zoveel tijd over om naar mijn blog te kijken...

Druk, druk, druk! Het leven van een middelbare scholier gaat niet over rozen, maar over huiswerk, huiswerk en huiswerk. Leuk hoor, heb ik geen eens tijd om mijn 1000-ste bezoeker op gepaste wijze met zelfgebakken taart (want daar heb ik dan tijd voor), oppa-gangnam style en slingers te vieren!
Huiswerk, toetsen, boekverslagen, economische bewerkingen van krantenartikelen, scripties, profielwerkstuk: het zou verboden moeten worden! Zo blijft er toch geen tijd over voor mijn sociale leven? Hun medelijden kan ik ook wel vergeten, alles onder het motto van mijn toekomst. Eigenlijk heb ik ook geen tijd om aanstaande zondag naar de Kreadoe (een hele grote hobbybeurs) in Utrecht te gaan. Mooi dat ik dat uitje, waar ik een hele mooie taart ga maken, niet aan me voorbij laat gaan! Schijt aan mijn huiswerk Mijn huiswerk kan de pot op, of nou ja…misschien toch onderweg in de auto maar leren??


Na volgende week wordt het gelukkig iets rustiger, ik hoop dat ik dan wat kan schrijven over de streken van Bella (mijn konijn).

Roos


10 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd! :-) en wat ziet die taart er goed uit! ik geef twee hele leuke items weg van River Island (navy blazer + portemonnee) op mijn facebook pagina, wil je meedoen? je vindt mijn pagina door hier te klikken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love your blog dear, I enjoyed it ! What do you think of following each other?


  NEW POST UP!

  www.ontomywardrobe.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk stukje, Roos! Veel plezier op de Kreadoe :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb m'n statistieken even bekeken, en in de bijna 2 jaar die ik nu op wordpress blog heb ik meer dan 47000 pageviews. Ik bezoek zelf ook veel blogs, en dat rendeert natuurlijk wel. Proficiat met jouw 1000, Roos. Maar geef toch maar voorrang aan school hoor, da's veel belangrijker

  En geniet van Kreadoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd en geniet van je drukke leventje! Veel plezier zondag en ja, leer maar in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met de eerste 1000 dat er nog veel mogen volgen ;) En geniet op die beurs, het is er heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen